info@matiracompany.com

Werving & Selectie

Consultancy | Medical | Entrepreneurial

Werving & Selectie

Onze werkwijze:Het zoeken naar geschikt buitenlands personeel, Pre-screening, Toetsen op geschiktheid om in het land van bestemming te werken (niet alle kandidaten zijn geschikt om overal te werken), Voorselectie, Toetsen of de kandidaat überhaupt “een taal kan leren”, Definitieve selectie op basis van de criteria. Visumaanvraag, Een oriëntatie seminar uitvoeren vóór vertrek. Zodra het personeel op de plaats van bestemming is aangekomen, ”On-boarding” seminar. “helpdesk” services (afh. v.d klant). Momenteel voeren wij projecten uit in Europa en Midden-Oosten.

Waarom MATIRA?

Matira heeft bewezen medisch personeel te kunnen plaatsen (verpleegkundigen) uit Azië,

Ons Werving & Selectie proces is gestandaardiseerd en gebaseerd op de vereisten van de Europese Unie,

Onze verpleegkundigen en artsen voldoen aan de Europese normen, m.a.w. zij kunnen op een “onafhankelijke manier” werken. Dit is een van de redenen, waarom wij een streng recruitment proces hebben ontwikkeld om aan deze eisen te kunnen voldoen.

Ons Werving & Selectieproces is de basis van ons succes.

Op verzoek geven wij een taaltraining in het land van herkomst. Iedere geslaagde kandidaat krijgt een taalcertificaat conform de Europese normen.

Wij verzorgen (als de klant daarom vraagt) specialistische training. Dit is een opleiding die zowel in het land van herkomst gegeven kan worden als bij de klant op locatie.

Visum aanvraag in het land van herkomst op basis van de vereisen van de EU.

On-boarding: zodra het personeel in het gastland is aangekomen, zal er indien nodig een on-boarding gehouden worden.