info@matiracompany.com

FAQ’s

Consultancy | Medical | Entrepreneurial

Wat kan ik doen als ik een bedrijf wil starten en niet weet hoe?

Stuur ons een e-mail. Wij kijken dan naar jouw idee en als het een uniek idee is, zullen we contact met je opnemen om te zien hoe we je kunnen helpen om je succesvol te maken.

Wij hebben tekort aan verplegend personeel, kan Matira daarbij helpen?

Ja dat kan, wij hebben voldoende mogelijkheden om zo’n project te starten, wij hebben een pool van verplegend personeel die beschikbaar is om ingezet te worden.

Kan ik investeren in ondernemende projecten die door Matira worden uitgevoerd?

Ja dat kan, stuur ons een e-mail en we zullen contact opnemen. We zijn altijd op zoek naar investeerders die onze projecten kunnen ondersteunen om de dromen van ondernemers te helpen waarmaken.

Kan ik een Franchise bij Matira beginnen?

Ja dat kan, wij hebben een volledig Back Officesysteem om je daarbij te helpen. Jij concentreert je op het ” arts zijn” en wij doen de rest.


Ik ben zelfstandig arts, kan ik mij bij Matira aansluiten en wat is het voordeel?

Ja dat kan, stuur ons een email en wij vertellen je de voordelen. Het komt erop neer dat jij het beroep “arts” kunt uitoefenen, wij zorgen voor de rest zonder dure rekeningen. Wij vinden dat veel te veel ondersteunende diensten veel geld rekenen voor hun services, wij nemen die barrière weg…”Just try and see” en vragen kan altijd, dat kost geen geld.

Als bedrijf hebben we juridisch advies nodig over arbeidsrecht en/of arbeidsrecht kwesties, kan Matira helpen?

Ja, we kunnen, we hebben een juridische helpdesk klaar voor alles wat je bent ad-hoc vragen, we bieden ook juridische verzekering dekking. Stuur ons een e-mail (en we nemen contact met je op.


Ik ben een arts, kan ik een franchise starten bij Matira?

Ja, dat kan, we hebben een volledige back Office systeem om jou daarmee te helpen Jij focust je op je werk en wij doen de rest.

Ik heb een goed idee om een bedrijf te starten, kan Matira helpen?

Stuur ons een e-mail. Wij kijken ernaar en als jouw idee een geweldig idee is, zullen we contact met je opnemen om te zien hoe we je kunnen helpen om je succesvol te maken.